Associate, trainer, senior adviseur

Chaja Moerman


“Het is de tegenwind die
de vlieger doet stijgen”

Met mijn ervaring in de volkshuisvesting en in het maatschappelijk veld heb ik een goed oog en luisterend oor voor de diversiteit in vraagstukken. Mijn talent is deze vanuit de verschillende belangen te benaderen. Ik ben gericht op resultaat en samenwerking en de manier waarop het bereikt mag worden, moet ook leuk zijn. Ik ben een zakelijke, doch creatieve ontwikkelaar. Ik houd ervan moeilijke processen te ontrafelen en te komen tot pragmatische oplossingen.

Mijn expertise beslaat vele aandachtsgebieden binnen de corporatiesector en in het maatschappelijk veld. Te denken valt aan vraagstukken op het snijvlak van wonen en zorg, in het kader van beleid en interventies op het gebied van wijkontwikkeling, maar ook op het gebied van samenwerking tussen bijvoorbeeld gemeenten, woningcorporaties en huurdersorganisaties. Ik heb aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen en wil daar graag een positieve bijdrage aan leveren.
Ik hecht veel waarde aan het toevoegen van waarde voor onze klanten, dit doe ik vanuit de inhoud, maar ook vanuit de context waarin we werken.

Belangrijk voor mij is ‘samen’. Samen kijken naar duurzaam ontwikkelen en organiseren. Naast project- en procesbegeleiding, implementatie van beleid heb ik ruime ervaring in het trainingsvak. Ik ben opgeleid trainer vanuit NLP en systemisch werken. Ik zet in op bewustzijn vergroten en invloed krijgen op kwaliteit van werk en inzicht in jezelf. De gelaagdheid geeft invloed op wat je doet, hoe je de dingen doet.

In mijn vrije tijd geef ik gitaarles aan kinderen, ben ik actief in de buurt en speel ik in verschillende bands.