Veiligheidskundige en kwaliteitsadviseur

Sarah Wullems

“We kunnen een probleem niet oplossen binnen de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

Als Veiligheidskundige en kwaliteitsadviseur zoek ik VERBINDING tussen partijen om veiligheidsproblemen op te lossen, overzicht te behouden gedurende crisissituaties en zoek ik verbinding tussen partijen zodat mensen veilig kunnen wonen en werken en bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd maar zich vooral ook veilig VOELEN.

Als adviseur houd ik van organiseren, regelen en coördineren en is INTEGRITEIT een eigenschap dat op mij van toepassing is en zal daardoor ook niet wijken om te zeggen waar het op staat. Ik werk zelfstandig, maar breng partijen ook SAMEN. Ik zoek en vind passende oplossingen door samenwerking en te focussen op de vraag van de klant. Deze vraagstukken bezie ik vanuit de juridische, economische, psychologische en bestuurskundige kant, maar vooral vanuit PERSOONLIJKE kant door echt de persoon en noodzaak van de vraag te ZIEN.

Ik zie mijzelf als gevoelig, voor zowel wat er om mij heen speelt als wat voor impact het op gevoelsmatig niveau op ons allen heeft. Vanuit die zintuigelijke waarneming signaleer ik waar het beter KAN om daar te komen waar het beter IS voor iedereen die erbij betrokken is. Vanuit dat gevoel en intentie help ik graag bij het opzetten van projecten om daar te komen waar wij allen willen ZIJN; een omgeving waar IEDEREEN zijn ware POTENTIEEL kan laten zien in een wereld dat GEZOND is.

Ik werk aan opdrachten in het publieke domein, zorgorganisaties en in het bedrijfsleven. Zoals het uitvoeren van interne en externe audits, implementatie van beleidsvraagstukken, maken van risicoanalyses, sturen van verbeteringstrajecten of het organiseren van wijkveiligheidsprocessen of gewoon om het gesprek aan te gaan en te luisteren.

Ik heb grote LIEFDE voor het samenbrengen van juiste partners, zowel binnen als buiten de organisatie. En ik houd van concrete en toepasbare oplossingen die voor iedereen werken. Ik werk methodisch, analyseer de ist en de soll en ik spring in die kloof met aandacht voor de gehele dynamieke context.

Wil jij ook groeien en doen wat fijn voelt? Dan ben ik er graag om te helpen!