Veiligheidskundige en kwaliteitsadviseur

Sarah Wullems

“We kunnen een probleem niet oplossen binnen de denkwijze die het heeft veroorzaakt”

Als Veiligheidskundige en kwaliteitsadviseur zoek ik verbinding tussen partijen om veiligheidsproblemen op te lossen, overzicht te behouden gedurende crisissituaties en zoek ik verbinding tussen partijen zodat mensen veilig kunnen wonen en werken en bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Als adviseur houd ik van organiseren, regelen en coördineren en is integriteit een eigenschap dat op mij van toepassing is. Ik werk zelfstandig, maar breng partijen ook samen. Ik zoek en vind passende oplossingen door samenwerking en te focussen op de vraag van de klant. Deze vraagstukken bezie ik vanuit de juridische, economische, psychologische en bestuurskundige kant. Ben de spin in het web die problemen signaleert, projecten opzet en de veiligheid bewaakt. Ik werk aan opdrachten in het publieke domein, zorgorganisaties en in het bedrijfsleven. Zoals het uitvoeren van interne en externe audits, implementatie van beleidsvraagstukken, maken van risicoanalyses, sturen van verbeteringstrajecten of het organiseren van wijkveiligheidsprocessen.

Vaak gaat het over opdrachten op het snijvlak van wonen en veiligheid, zorg en veiligheid en openbare orde. Maar ook op het gebied van ARBO en sociale veiligheid ben ik inzetbaar.
Ik heb grote liefde voor het samenbrengen van juiste partners, zowel binnen als buiten de organisatie. En ik houd van concrete en toepasbare oplossingen. Ik werk methodisch, analyseer de ist en de soll en ik spring in die kloof met aandacht voor de complete (veiligheids)keten: proactie, preventie, preparatie, repressie en nazorg. Ik ben graag onderdeel van het team en werk graag hard.